Sivas Hizmet Vakfı çalışmalarıyla göz dolduruyor

Sivas Hizmet Vakfı İstanbul’da gerçekleştirdiği hizmetleriyle adından söz ettirmeye devam ediyor.

Konu hakkında açıklamada bulunan Sivas Hizmet Vakfı İstanbul Şubesi Yönetim Kurulu Adına Başkan Kazım Çimen, “Bildiğiniz üzere Valimizin başlatmış olduğu burs programı çerçevesinde 42 öğrencimize burs vermiştik. Sivas’ta ikamet eden ve İstanbul Devlet Üniversitelerini kazanan gençlerimize yönelik bir kaç proje üzerinde komisyonlar oluşturarak çalışmalara başladık” dedi.

Projelerinden bahseden Başkan Çimen, “Projemiz Burs destek paketi. Bu paketlerden 37 gencimize 1 Yıllık İETT abonman ücreti ve 1 Yıllık Müze kart ücreti olarak kişi başı 2.600-TL 13.11.2023 tarihinde banka hesaplarına yatırılmıştır. (Toplam 96.200-TL).

Mentörlük programı.

Gençlerimizin part-time çalışabileceği istihdam alanlarını sağlamak.

Gençlerimizin ihtiyacı olan alanlarda Staj programlarına destek sağlamak.

Vakıf merkezimizde aylık toplantılar ile İstanbul’da eğitimi devam eden ve mezun olan gençlerimiz ile bir araya gelerek tecrübe paylaşımı yapmak ve İstanbul’da yalnız olmadıklarını onlara hissettirmek” olduğunu belirterek, üyelerinden bu konuda desteklerinin artırılarak devam etmesini istedi.

Bir Cevap Yazın